Contactformulier

Het spijt me zeer dat u dit probleem hebt. Ik heb geen tijd om te gaan met uw opmerkingen. Ik weet niet wat er in je leven gebeurt. Ik neem geen verantwoordelijkheid als je relatie met je echtgenoot zuur wordt. Maar ik hoop dat je het geluk vinden dat je verdient met je echtgenoot. Als uw echtgenoot niet van u houdt, dan is uw verhouding niet goed. En het zal niet goed zijn als de liefde tussen u en uw echtgenoot niet wederzijds is. Ik ben hier niet om je te vertellen wat je moet doen. Ik ben hier om jullie te laten zien hoe je geluk vinden en geluk zal alleen van binnenuit komen. Om geluk te vinden moeten we onszelf de gave van zelfliefde geven. Wanneer we in staat zijn om onze zelfliefde te geven aan anderen, zullen we beloond worden met liefde en mededogen. Liefde, mededogen en zelfliefde zijn de gaven die geluk brengen.

Paviljoens van Geluk is een lopend project. Ik ben niet van plan om uw gids, zult u uw gids.

Als u contact met mij wilt opnemen, vergeet dan niet uw websiteadres op te nemen in het onderwerp van het bericht. Ik ben ook bereikbaar op facebook, twitter en skype.

Deze blog is niet aangesloten bij fairchild, maar ik wil hen steunen in het project. U mij ook volgen op facebook of twitter. Ik hoop dat u dit bericht nuttig vindt, en zoals altijd ben ik blij met eventuele opmerkingen of feedback in het opmerkingenveld hieronder. En vergeet niet om me te volgen op mijn facebook en twitter. Bedankt voor het lezen! Ik werk niet vaak aan deze berichten, maar ik ben altijd blij om te antwoorden op vragen die ik krijg op Facebook of Twitter. Als u wilt ontvangen e-mail updates over het paviljoen projecten die ik post op mijn blog, meld je hier aan. Dit bericht bevat affiliate links die helpt de site zo vrij mogelijk. Ik raad alleen producten of diensten die ik vertrouw, en doe niets met affiliate links. Deel dit bericht op Het zou echt helpen als je kon delen de blog post op facebook, twitter, google plus, pinterest en je bent twitter en google plus. Het vergt veel van de saaie en tijdrovende werk uit het krijgen van mensen om terug te komen.

  • Ana Campos
    R 25 DE ABRIL 23
    3750-552 LAMAS DO VOUGA
    Portugal

  • +49 1590 5199789

  • [email protected]

  • @fairchildblog.nl

Opening Hours